<body>

Wednesday, September 08, 2004

A present for my own

Kado untuk diriku dari diriku... (kasian ngga sih?) hehehe... Aku suka banget sama buku Tom Clancy. Pas lagi jalan-jalan di PI Mall, ada toko buku yang isinya buku-buku 'bule' semua. Mampir deh ke toko itu. Liat punya liat, ternyata ada juga buku Tom Clancy, cukup banyak juga. Akhirnya beli episode pertama dari seri Net Force, abis penasaran dari dulu pengen baca tapi susah nyari bukunya. A little excited, langsung beli deh, dan harganya tidak terlalu mahal untuk ukuran novel 'bule', Rp. 59.000,- :D Ini sinopsisnya : In the year 2010, computers are the new superpowers. Those who control them, control the world. To enforce the Net Laws, Congress creates the ultimate computer security agency within FBI: Net Force. When the director of Net Force is assassinated, Deputy Director Alex Michaels is thrust into one of the most powerful and dangerous positions in the world. At the same time, cyber-terrorists sabotage mainframe computers across the country, causing famine, chaos, and death. Now Michaels and his team must find out who is responsible-and what they have to gain. But there is another problem. If they assassinated one Net Force director, what will stop the from assassinating another? Ini cover bukunya :


posted by Belutz @ 9/08/2004 08:17:00 PM

|

Links to this post:

Create a Link

» Home

my mood: The current mood of belutz at www.imood.com

belutz7978
Name :
Web URL :
Message :

Who Links Here

BlogFam Community

Free Shoutbox Technology Pioneer

Powered by Blogger
Subscribe with Bloglines
Get Firefox!
XFN Friendly

Ubuntu Linux

Gelang Merah Untuk Anak Indonesia

Listed on BlogShares



Creative Commons License

Design by Beccary